2012 IT/New Media/Entertainment Industry MBA Scholarship

KAIST Graduate School of Information &Media Management (KSIM) in seoul South Korea. give 3-5 scholarship to bright student in tutions waver (Full or partial).

KSIM was established in March 2006 with a mission to provide business professionals worldwide with in-depth understanding of the IT convergence paradigm and its business opportunities.

Over the past 13 years, the IT department at the KAIST business school, through its MIS and Telecom MBA programs, produced over 440 alumni who are active IT management
leaders of Korea. The new IT/Media MBA program of KSIM is characterized by its focus on the recent IT and Media convergence trends, technologies and their management. The majority of the student body is from the IT and media industries as well as from the key Korean government institutions.

Unique Features
1. One Year Full-Time MBA Program (MIN. 54 credits)
2. IT/New Media/Entertainment Industry Specialized Training
3. Prestigious Faculty
According to Communication of the Association for Information Systems (2006), KSIM faculty was ranked as 13th in the field of IS research 2005.
4. Global Education
More than 80% of courses are offered in English. Through the Summer , students can develop a global mind set. Students are responsible for airfare and accommodation costs.
5. Dual Degree Program with USC Marshall School of Business (Optional)
- 2 Degrees in 2 Years
(MBA from KSIM for 1 year, MS in Business Administration from USC for 1 year)
- Three Concentrations such as (The Business of Creative Industries),(The Business of Entertainment) and (Product Innovation & Brand Management) , and

If you have any questions, do not hesitate to ask “We Chungin”
(chunginwe@kaist.ac.kr).

For more Information, please visit our website. http://ksim.kaist.ac.kr/eng

Download the full informations on this 2011_Application_Guide_KSIM_ENG_0322

About these ads

26 Comments

Filed under Scholarship at Korea

26 responses to “2012 IT/New Media/Entertainment Industry MBA Scholarship

  1. Bil

    what are the requirements? do we need to have job experience????

  2. All candidates are required to have at least a bachelor’s degree, and
    candidates with working experience are preferred.
    but one of my Friend get accepted without any experience yet, she just having several internship. so its all depend on your academic performance :)

  3. Pingback: (INFO) 2012 IT/New Media/Entertainment Industry MBA Tutions Scholarship in KOREA - Pusat Informasi Beasiswa

  4. Pingback: 2012 IT/New Media/Entertainment Industry MBA Tutions Scholarship in KOREA « My Own Laboratory

  5. yumetha

    hallo Ai Melani, jujur saya terkejut baca ada beasiswa ini. Saya memang sangat berminat bekerja di Creative Industry di Korea Selatan. Gimana cara lengkapnya? Asyik ada orang Indonesia juga di Kaist. Mohon bantuannya ya… thank you so much.

    • hi~caranya cukup apply bulan september nanti:)hehhehe
      disiapkan saja dokumen2 seperti toefl, dllnya…so pas waktunya sudah siap :)
      semoga beruntung…mayoritas MBA kan tutionsnya mahal, disini bisa FREE lhooo lumayan banget :)

      • yumetha

        Yap thank you ya..
        semoga kita bisa ketemu secepatnya di seoul
        kalau jadi aku nanti tinggal di gasandong
        kamsahamnida :)

  6. Pingback: 2012 IT/New Media/Entertainment Industry MBA Tutions Scholarship in KOREA | 2011 2012 Beasiswa Scholarships

  7. faida

    hallo Ai..
    mau nanya donk, beasiswa ini full apa ndak? biaya hidup di tanggung juga ndak?

    • Beasiswanya Hy utk tutions saja mb.itupun bs partial tergantung prestasi mb.biaya hidup ditanggung sendiri.biaya hidup di seoul sekitar 5juta rupiah perbulan (minimal).

  8. Pingback: 2012 IT/New Media/Entertainment Industry MBA Tutions Scholarship in KOREA - Pusat Informasi Beasiswa

  9. halo mbak ai. salam kenal nama saya Nabila. untuk beasiswa ini boleh apply dengan latar belakang s1 apapun mbak? :D
    Apakah ada saran2 khusus jika ingin apply KAIST ini mbak? misalny seperti study objectives dan lain-lainnya mbak?

    oh iya, untuk mbak Ai di KAIST majornya apa mbak? saya tertarik dengan KAIST. kmrn rencananya saya ingin ikut summer school-nya namun saya kehabisan seat untuk tes toefl :( sehingga saya tidak jadi mendaftar (salah satu penyesalan saya hingga sekarang).

    terima kasih mbak

    regards,
    Nabila

    • sepertinya sih boleh background apa saja, cuma sekali lagi tetep saja harus ada alasan istimewa kenapa ambil bidang ini utk graduate study kamu, Yah dengan kata lain reason yang sophisticated itu penting:)
      aku majornya nuclear and quantum engineering department:)
      iya di kaist syaratnya harus submit International TOEFL or IELTS or TOEIC so kalo rencana mau apply dokumen2 tersebut jangan lupa untuk dipunyai dulu hehehehe

      good luck yaa, semangat berburu beasiswanyaaaaa:)

      • wah mbak Ai majornya kerenn. aku skrg kuliahnya di teknik informatika tp u/ s2 sbnrny aku tertarik dengan bidang media atau manajemen teknik informatika :D

        mbak, u/ KAIST sendiri pdftaran udah dibuka dr skrg mba? deadline biasanya bln apa mbak? tahapan tes-tesnya bagaimana?

        maap ya mb, pertanyaanya banyak :D

  10. Anto

    wahhhh…oke banget nih program.pengen banget masuk sini..kemaren smpet menjelajah,trus pas liat admission guideline-nya itu tanggal 2 may, apakah itu untuk fall semester?biasanya seperti apa ya kondisi diberikan full atau partial scholarshipnya?kalau apply beasiswa lain memungkinkan ga ya?terima kasih..

  11. Pingback: 2012 IT/New Media/Entertainment Industry MBA Tutions Scholarship at KSIM, South Korea | Scholarship Information

  12. James

    Hi!

    May I know what documents (CV, Transcript of Records, and etc?) are needed for the scholarship application?

  13. yhayu

    assalamu alaikum kak,,
    wak kak ini hanya untuk ngelnjutin s2 yh??
    di KAIST itu ada jursn apa aja yh kak?

  14. aihooi

    i would like to apply the scholarship. Actually how is it works? I have read through the website. Seem like I have to apply the course, not scholarship 1st. Then if my result is good, then only can waive the fee..is it?

  15. Rev. JOSEPH KIRICHU

    Very good programs, but I wonder if you can offer a full schoolarship to African students for MBA.

  16. thang pham

    Hi Ai, thanks for great information. I saw you mentioned about your friend, who got scholarship without experiment. would you mind share some experiment in writing applications, or contact with university to get scholarship. I’m student from Vietnam, I’m going graduate at the end of this year. I have the internship in a company (about network and linux) now, and I’m freelance web developer/designer. Do I have any chance to get scholarship from S.Korea.
    Thanks!

  17. Lies

    Hallo mba,,,aku tertarik bgt sma beasiswa ini. Cuma aku bingung sebenarnya deadlinex tgl 2 mei ato bln september itu. trus gmn cara buat apply mba??? aku dah buka websitex, cuma ga dapat info ttg gimana cara apply nya ni scholarship. Mohon bimbinganx mba.. Thanks..

  18. assalamualaikum . .

    annyong haseyo . . .
    mb ai salam kenal :)

    aku amat senang akhirnya nemuin blognya ank indo yg kuliah disana . .soalnya aku rencana pengen nyari scholarship s2 disana . .
    jadi lewat sini biar aku bisa curhat2 atau minta saran2 gitu . .he

    oy, mbak kalo bisa bikin flowchart alurnya gitu donk mbak mulai dari syarat2 nya misal TOEFL or IELTS or TOEIC ny min berapa . . trus biasanya kalo submit pendaftaran tuh kita langsung dikirim ke korea atau lewat kedutaan korea yg ada disini dl ??

    mian . . soalnya bener2 masih belum tahu banyak tentang study abroad . .he

    makasih mb . . ^^

  19. diyah

    salam kenal..^^
    Maaf, kalo boleh tau program apa saja yang ditawarkan di KAIST?
    saya sudah melihat form aplikasinya dan dalam form tersebut peserta diharapkan menyertakan plan of teaching, kalo boleh tau seperti apa ya?
    terima kasih

  20. Hi mba Ai, salam kenal.. :)
    Hmm..pengen banget mba apply. Info detilnya ada dimana yah mba? Misal syarat detilnya, dokumen apa aja yang diperluin, dikirim kemana, semacam itu..
    Infonya yah mba.. Aku nyari di linkdan webnya ga nemu juga.
    Makasih mba.. ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s